2010. október 17., vasárnap

Belgium..1-3. nap

2010. szeptember 25-én 15.00kor indult egy Wizz air gép sok sok emberrel a Brüszel-Charleoi reptérre, és ezen a gépen volt 23 Kossuth gimis diák 2 kísérő tanárával.
Fantasztikus repülő út után 17 óra környékén meg érkeztünk Belgiumba. Nagyon vártam már a partnereink és nagyon jó volt Őket újra látni. Egymás nyakában lógva álltunk és féltünk hogy nehogy elsírjuk magunkat örömünkben.
Amikor kicsit magunkhoz tértünk, mentünk Sint-Niklasba a suliba, ahol hivatalosan is köszöntöttek minket. A köszöntés után még beszélgettünk és megtaláltuk a családjainkat:)
Nekem személy szerint fantasztikusan kedves, figyelmes, aranyos.. családom volt. Nagyon hiányoznak most is. De térjünk vissza a programjainkhoz..:)
szépen lassan eljött a vasárnap és egy páran (Klara(belgám), Emi(magyar lány), Réka(Emi huga), Anse(Emi belgája), és az összes tanár(belga, magyar egyaránt) Elmentünk Antwerpenben és nagyon jól éreztük magungat.:)
Este Klaraéknál volt egy nagyobb vacsi, ahol a család+ a tanárok voltak:)
Ott volt Klara barátja is Robbie és mókás volt, mert ők hollandul, a tanárok szintén hollandul és mi pedig középen magyarul beszélgettük:)
Jó későn feküdtünk le...
Másnap iskola!! ott is:P Megnéztük a suli, aztán mentünk órákra, aztán parkba kajálni, mert vmi hosszú ebédszünetük volt. Mindezek után még prezentációk(európa témakörben) és játékos városnézés Sint-Niklasban:) Nagyon jó volt ez is:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése